top of page

21 Day Burpee Challenge

Public·7 members

Seçim unsuru içeren bir akşam

Bazen düzenli olarak izlediğim TV dizilerinin ve sosyal medyanın artık akşamları aynı etkileşim duygusunu sağlamadığını düşünüyorum. Daha etkileşimli, analiz, seçim ve sonucun beklentisi unsuru içeren bir şeye özlem duyuyorum. İlla ki gürültülü veya agresif olması gerekmiyor; daha çok sessizce oturup düşünebileceğiniz ve sezgilerinizi test edebileceğiniz bir format. Eskiden bu tür platformlara tesadüfen, yorumlardaki insanların önerilerine dayanarak rastlardım. Belki şu anda benzer bir şey kullanan biri vardır ve akşamın daha ilginç olabileceği bir yer önerebilir?

5 Views
Axel Mankol
Axel Mankol
2 days ago

Akşamlarımı genellikle aynı şekilde geçirdiğimi fark ederdim: haberler, videolar, uyku. Yeni bir şey eklemek istedim, ama abartmadan. İşte bu yüzden bizbet adresine rastladım. Birisi, coşku veya büyük sözler kullanmadan deneyimini paylaşıyordu. Kontrol etmeye karar verdim. Seçenek sunulması ve sakinlik hissi çok hoşuma gitti: kimse beni zorlamıyor, her şey oldukça şeffaf. Artık normalden biraz daha ilginç ama gereksiz gürültü veya acele olmadan bir akşam geçirmek istediğimde ilk tercihim burası oldu.

Members

bottom of page